Alkohol v pracovní době

Počet shlédnutí: 670

Proč je třeba podporovat užívání alkoholu v pracovní době?

(Fakta pro vedoucí pracovníky)

- Snižuje se stres.
- Vzniká potřeba chození do práce.
- Vztahy se stávají více důvěrnými.
- Snižují se náklady na vytápění.
- Snižuje se počet stížností na nízký plat.
- S větší racionalitou se využívá pracovní doba.
- Podřízení se zdržují v práci do pozdního večera.
- Snižuje se používání služebních automobilů.
- Zkracují se dovolené - zaměstnanci totiž raději chodí do práce.
- Mezi kolegy se zlepšuje subjektivní pohled na toho druhého.
- Obědy v jídelně začínají být mnohem chutnější.

Předvolby soukromí

Cookies používáme ke zlepšení vaší návštěvy této webové stránky, analýzu její výkonnosti a shromažďování údajů o jejím používání. K tomuto účelu můžeme použít nástroje a služby třetích stran a shromážděné údaje se mohou přenést k partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na "Přijmout všechny cookies" vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení